Aloe Vera

Efectele de vindecare si de calmare are plantei aloe vera nu sunt un secret in lumea ingrijirii pielii. Nativa din Africa, aceasta planta este folosita pentru elasticitatea ei si are cai unice de a se pastra hidratata, desi este seceta. Frunzele ei verzi si groase isi pot mentine umiditatea timp de cateva zile. Din acest motiv, aceasta planta poate inflori in zone calde, unde ploua foarte putin. Aloe vera este una din cele mai folosite plante ca ingredient in industria ingrijirii pielii, folosita pentru a vindeca arsuri solare, piele uscata si multe alte probleme ale pielii.

Desi aloe vera se gaseste in variate forme in lumea ingrijirii pielii, compania Aubrey mentine aloe vera in forma ei naturala lichida, fara aditivi inutili care ar putea sa irite pielea in loc sa o vindece. Pure Aloe Vera folosita de Aubrey este un exemplu perfect pentru cei care isi doresc beneficiile veritabile si de vindecare ale plantei organice, aloe vera.

 Aloe Vera se intalneste si in demachiantul cu efecte calmante, toner-ul, crema si masca hidratanta, Calming Therapy Cleanser, Toner, Moisturizer, Hidratating Mask. Mai mult, compania Aubrey foloseste doar aloe vera organica, certificata de QAI.