Livrare gratuita la orice comanda mai mare de 199 Lei

Program de Luni-Sambata: 09:00-18:00

 

Aloe vera

 Efectele de vindecare si de calmare are plantei aloe vera nu sunt un secret in lumea ingrijirii pielii.  Originara din Africa, aceasta planta este folosita pentru elasticitatea ei si are cai unice de a-si pastra hidratarea chiar si pe seceta. Frunzele ei verzi si groase isi pot mentine umiditatea timp de cateva zile. Din acest motiv, aceasta planta se poate dezvolta in zone cu temperaturi foarte calde si unde ploua foarte putin. Aloe vera este una dintre cele mai folosite plante ca ingredient in industria ingrijirii pielii, folosita pentru a vindeca arsuri solare, pieleaCre uscata si multe alte probleme ale pielii.

Desi aloe vera se gaseste in variate forme in lumea ingrijirii pielii, compania Aubrey mentine aloe vera in forma ei naturala lichida, fara aditivi inutili care ar putea sa irite pielea in loc sa o vindece. Crema pentru protectie solara Pure Aloe Vera de la Aubrey este exemplul perfect pentru cei care isi doresc beneficiile veritabile si de vindecare ale plantei organice, aloe vera. Aloe Vera se intalneste si in demachiantul cu efecte calmante, toner-ul, crema si masca hidratanta. Mai mult, compania Aubrey foloseste doar aloe vera organica, certificata de QAI.

 

 

Celule stem de mar ( din renumitul mar elvetian Malus Domestica)

 

            Un ingredient ce apare in samponul si balsamul produs de Aubrey, Rosa Mosqueta Shampoo and Conditioner, celulele stem de mar hranesc scalpul si asigura sanatatea firelor de par. Celulele stem de mar folosite de compania noastra sunt obtinute dintr-o varietate de meri elvetieni numiti Uttwiler Spatlauber, cunoscuti pentru longevitate si pentru capacitatea de a ramane in stare proaspata mai multe luni. Celulele stem de mar sunt folosite des in formulele pentru ingrijirea pielii datorita proprietatilor lor anti-imbatranire, iar studii recente au aratat ca au efecte benefice puternice pentru par. Bogate in fitonutrienti si in proteine, celulele stem de mar determina cresterea parului si ajuta la mentinerea sanatatii acestuia.

 

 

 

Ulei de caise (Prunus armeniaca)

 

            Uleiul de caise este foarte bogat in acizi grasi esentiali si vitamina E, care hranesc si hidrateaza parul, lasandu-l moale si sanatos. Uleiul de caise pe care il folosim provine din surse organice, eliminand grijile privind pesticidele si chimicalele ce se indreapta spre produsele noastre de par. Uleiul este bun pentru toate tipurile de par si asigura o curatare hidratanta fara sa lase parul gras. Uleiul de caise este prezent in samponul si balsamul Chamomile Luxurious Shampoo and Conditioner.

 

 

 

Ulei de argan (Argania spinosa)

 

Prezent in sampoanele si balsamurile Blue Chamomile Shampoo and Conditioner, Honeysuckle Rose Shampoo and Conditioner si White Camellia Shampoo and Conditioner, uleiul de argan are un continut  mare de acizi grasi esentiali, antioxidanti si vitamina E. Reda hidratarea si nutrientii parului uscat, dandu-i stralucire. Uleiul de argan are si proprietati de inmuiere, imbunatatind textura parului, facandu-l moale, matasos. Uleiul de argan folosit de compania Aubrey provine din surse organice.

 

 

Ulei de avocado (Persea gratissima)

 

            Uleiul de avocado este o sursa excelenta de vitamina A, D si E, de aminoacizi si steroli. Botanistii au folosit in mod traditional uleiul de avocado in pregatirea formulelor pentru par si scalp din acest motiv dar si pentru ca este absorbit cu usurinta in par si in piele. Uleiul de avocado folosit de compania Aubrey (provenit doar din avocado organic) este prezent in samponul si balsamul Island Naturals Shampoo and Conditioner datorita continutului mare de nutrienti si vitamine si pentru efectele de netezire si ingrijire intensa asupra parului.

 

 

 

Ulei din seminte de baobab (Adansonia digitata)

       

     Prezent in produsele de ingrijire a parului Biotin Repair, marca Aubrey, baobabul este un emolient pentru parul normal si pentru cel subtire. Semintele de baobab provin din Africa si Madagascar si au proprietati de hidratare si de consolidare. Sunt bogate in acizi grasi esentiali si vitaminele D si E, hranind parul. Este in special un ingredient eficient pentru par normal sau subtire, datorita continutului mare de vitamine importante si nutrienti.

 

 

 

Biotina

 

            Biotina, cunoscuta ca vitamina H, este o parte a complexului de vitamine B. Este un factor important in cresterea tesutului si in functionarea corecta a glandelor. O deficienta de biotina poate duce la aparitia matretii si a cojitelor pe pielea capului. Biotina este esentiala pentru cresterea parului si pentru sanatatea scalpului. Compania Aubrey foloseste biotina in samponul, balsamul si tonicul Biotin Repair datorita efectelor profunde asupra scalpului. Tipurile de par normal si subtire beneficiaza de biotina ca ingredient in produsele de ingrijire a parului deoarece energizeaza scalpul, incurajeaza cresterea parului si il face sa para mai bogat.

 

 

Ulei de musetel albastru (Tanacetum annuum).

           

Preluat doar din surse organice, uleiul de musetel albastru marocan marca Aubrey este prezent in samponul si balsamul BlueChamomile Shampoo and Conditioner datorita calitatilor de hidratare si de redare a stralucirii parului.Cunoscut si ca ulei de vetrice, uleiul esential este de culoare albastru inchis si are un miros placut. Fiind un antimicrobian si tonic, este calmant pentru scalp. Uleiul de musetel albastru marocan este un ingredient important in produsele de ingrijire a parului marca Aubrey, datorita stralucirii pe care o ofera tuturor tipurilor de par.

 

 

Alge albastre-verzi (Aphanizomenon flos aquae)

      

      Algele albastre-verzi au un continut ridicat de antioxidanti si alti nutrienti importanti. Algele albastre-verzi folosite de noi sunt luate doar din cele mai naturale surse. Algele albastre-verzi sunt bogate in proteine si aminoacizi si fiind un ingredient din gama de ingrijire a parului a companiei Aubrey, intaresc firele de par si  calmeaza pielea scalpului. L-am adaugat in formula pentru samponul Tea Tree & Primrose Shampoo ( o alternativa a sampoanelor anti-matreata pentru scalpul cu cojite) datorita proprietatilor de hranire.

 

 

Glucozida lauril

 

            Obtinuta din cocos si sfecla, glucozida lauril este un surfanctant derivat natural si un agent de spumare excelent. Fara a fi confundat cu sulfatul lauril de sodiu, glucozida lauril este foarte blanda pe par si pe piele si nu contine sulfat. Are proprietati de revitalizare si actioneaza ca un emulsor. Poate fi folosita impreuna cu alte glucozide pentru a spori spuma si pentru a creste actiunea de revitalizare a unui produs. Pentru ca nu irita, este folosita des in prepararea formulelor pentru piele sensibila si pentru scalp. Este un ingredient biodegradabil.

 

 

 

Unt de mango (Mangifera indica seed butter)

          

  Prezent in samponul si balsamul Island Naturals Shampoo and Conditioner, untul de mango este un hidratant excelent cu proprietati asemanatoare cu cele ale untului de jojoba. Bogat in vitamine si nutrienti, untul de mango ajuta la controlarea incretirii parului si lasa varfurile matasoase si buclele moi, intrand in continutul de umiditate al parului.

 

 

 

Ceai verde Matcha (Camellia sinensis leaf extract)

    

        Beneficiile aduse de ceaiul verde asupra pielii si a parului sunt foarte cunoscute. Acest antioxidant puternic ( de 20 de ori mai puternic decat vitamina E) ajuta la protejarea si detoxifierea parului impotriva agresorilor din mediul inconjurator cum ar fi expunerea la soare sau poluarea. Este bogat in xantine si este un bun calmant si hidratant pentru par si pentru scalp. Ceaiul verde organic japonez Matcha, selectat special pentru samponul marca Aubrey Green Tea Shampoo si Finishing Rinse, este cunoscut pentru livrarea rapida de nutrienti si pentru proprietatile de tonifiere a scalpului. Este un ingredient perfect pentru cei care cauta o alternativa la sampoanele anti-matreata pentru par uleios!

 

 

Ulei de masline (Olea europaea leaf extract)

            Uleiul de masline folosit de compania Aubrey provine numai din masline organice din care se obtine cel mai sanatos si natural ulei de masline. Uleiul de masline este folosit de mii de ani in formulele pentru ingrijirea pielii si a parului datorita efectelor sale de hidratare si calmare. Prezent in samponul si balsamul White Camellia Shampoo and Conditioner, uleiul de masline revitalizeaza si protejeaza firele de par redandu-le moliciunea si flexibilitatea. Uleiul de masline este bogat in vitamine si nutrienti si ajuta la linistirea parului cret, care nu se asaza.

 

 

 

 

Quinoa (Chenopodium quinoa)

      

     Nimic nu este mai bun pentru parul dumneavoastra decat proteinele. Iar quinoa este una din cele mai complete proteine din plante. In zonele de mediu curate, aceste seminte comestibile din cereale, au reprezentat o sursa de alimente importate de peste 6.000 de ani. Quinoa, fiind un nutrient puternic pentru par, are urmatoarele efecte:

  • Imbraca usor firele de par, adaugandu-le textura, controleaza firele rebele si da parului un aspect perfect, natural.
  • Intareste si protejeaza cu vitamine, minerale si aminoacizi, in special cistine si cisteine bogate in sulf, foarte benefice pentru par si pentru scalp.
  • Ajuta, netezeste firele de par fragile, despicate, reduce incretirea si protejeaza impotriva caldurii daunatoare produse de uscatoarele de par, placile de intins parul si droturile de incretit parul. Iata cum: Ruperea si despicarea varfurilor se intampla cand straturile unui fir de par se desprind, provocand incretirea si ruperea acestuia. Quinoa patrunde in firele de par si actioneaza ca un lipici, reatasand straturile separate si netezeste firele de par pentru o mai usoara moliciune, descurcare si stralucire.

Fiind una din cele mai complete proteine din plante, bogata in vitamine, minerale si aminoacizi, protejeaza parul de factorii stresanti din mediul inconjurator cum ar fi clorul si apa sarata. Proteina organica quinoa este prezenta in samponul si balsamul Swimmer’s Shampoo and Conditioner, realizat special pentru parul expus la chimicale sau minerale. Ajuta la protejarea impotriva deteriorarii parului si a decolorarii acestuia, intarind in acelasi timp firele de par.

 

Ulei vegetal de macese (Rosa Mosqueta)

            In 1986, Aubrey a introdus linia exclusiva Rosa Mosqueta, realizata cu ulei organic vegetal de macese, adus din Chile – cel mai pur soi. Studiile universitatii University of Concepcion din Santiago, Chile si ale universitatii University of Missouri au aratat ca acest ulei bogat are un efect terapeutic puternic asupra pielii:

  • Este bogat in acizi grasi esentiali (linoleic si linolenic), necesari pentru sanatatea celulelor pielii.
  • Protejeaza si sustine colagenul pielii cu vitamina C si retinol (forma dietara a vitaminei A), antioxidanti puternici.
  • Reda umiditatea pielii si ii imbunatateste textura si elasticitatea.
  • Este o completare excelenta la produsele pentru piele matura sau uscata si pentru par deteriorat, despicat.

 

 Sfatul companiei Aubrey

            Pentru a netezi si pentru a atenua aspectul cicatricilor, a ridurilor sau ale altor imperfectiuni, aplica o cantitate mica de ulei vegetal de macese Rosa Mosqueta pe pielea afectata, de doua ori pe zi si maseaza pana intra in piele. Asteapta 10 minute, apoi indeparteaza excesul de ulei cu un servetel. Acest ulei bogat este si o infuzie excelenta de ulei cald pentru par deteriorat, uscat si pentru varfuri despicate.

            Uleiul organic Rosa Mosqueta provine din macese, o specie de trandafir salbatic ce creste in muntii Anzi din Chile. Bogat in vitamina C si in acizii linoleic si linolenic (acizi grasi esentiali necesari pentru regenerarea celulelor pielii), a fost folosit de amerindiani timp de sute de ani datorita proprietatilor sale de vindecare si hidratare. Nu exista un hidratant mai bun pentru imbunatatirea texturii parului despicat si deteriorat. Uleiul Rosa Mosqueta este prezent in sampoanele si balsamurile Rosa Mosqueta Shampoo and Conditioner si Honeysuckle Rose Shampoo and Conditioner.

 

Catina (Hippophae Rhamnoides)

        

    Compania Aubrey Organics detine o lista lunga de „premiere” in industra ingrijirii personale. In 1999, Aubrey Hampton a introdus catina in aceasta industrie si a devenit de atunci un ingredient cheie in formule. Catina se gaseste aproape peste tot in Europa si in Asia si este cultivata de diferite grupuri de oameni datorita valorilor nutritionale mari pe care le are. Catina este un antioxidant puternic si contine o concentratie mare de vitamina C. La compania Aubrey Organics, catina se foloseste in special pentru ingrijirea pielii fetei si a corpului datorita proprietatilor anti-imbatranire si de catifelare.

            Intreaga linie de produse marca Aubrey, Age-Defying Skin Care, contine catina datorita multitudinii de beneficii nutritionale ale acesteia. Fiind un antioxidant natural, catina ajuta la reconstruirea pielii in urma efectelor daunatoare ale expunerii la soare, care pot creste aspectul de imbatranire. Catina este cunoscuta pentru reducerea liniilor si a ridurilor, adaugand in acelasi timp hidratare pielii, iar continutul mare de vitamina C al acesteia hraneste pielea, ambele fiind prezente in produsele de ingrijire a pielii si in lotiunea de maini si de corp Hand & Body lotion. Pentru mai multe informatii legate de ingredientele naturale folosite de compania Aubrey Organics, vedeti dictionarul INCI Dictionary.

 

Lactilat lauroil de sodiu

 

            Obtinut din acid lactic ( derivat natural din fermentarea sfeclei si a siropului de porumb), si din acid lauric ( din ulei de samburi de palmier), lactilatul lauroil de sodiu este lipsit de sulfat si nu trebuie confundat cu sulfatul lauril de sodiu. Lactilatul lauril de sodiu este sarea de sodiu a acidului lactic, un emulgator si un surfactant, folosit ca agent de spumare si de curatare, pentru a da parului o textura moale, matasoasa. Este emulsorul ales pentru produse naturale, deoarece ofera proprietati excelente de hidratare si lasa parul moale la atingere dupa aplicare. Intra in primul strat de piele si ofera hidratare, cu eliberare prelungita de parfum. Este un ingredient biodegradabil.

 

 

 

Ulei de floarea soarelui (Helianthus annuus)

       

     Uleiul de floarea soarelui folosit de compania Aubrey provine din seminte organice de floarea-soarelui pentru a furniza uleiulde cea mai buna calitate. Uleiul de floarea soarelui este un emolient bogat in acizi grasi esentiali linoleici si este des folosit ca ulei de baza in lotiunile organice si in uleiurile pentru masaj, pentru ca este moale si bogat in nutrienti. Uleiul de floarea soarelui este bogat in vitamina E si intareste parul in timp ce il hidrateaza. Uleiul de floarea soarelui este prezent in samponul si balsamul Chamomile Luxurious Shampoo and Conditioner.

 

 

 

 

Ulei de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia)

 

            Prezent in samponul Tea Tree & Primrose Shampoo, uleiul de arbore de ceai este obtinut doar din surse organice si actioneaza ca un agent de purificare a scalpului. Uleiul de arbore de ceai este un ulei esential cu proprietati puternice antispectice si germicide, asemanatoare cu cele ale uleiului de eucalipt. Este o adaugare excelenta la sampoanele de curatare si curata un scalp uscat fara sa lase un reziduu gras. Uleiul de arbore de ceai este un ingredient minunat pentru cei care cauta o alternativa naturala fata de sampoanele anti-matreata de pe piata.

 

 

 

 

Ulei de yangu (Calodendrum capense)

 

            Uleiul de yangu este obtinut prin presare la rece din semintele unui castan ce creste in Africa si a fost folosit de multe generatii datorita proprietatilor de  revitalizare a parului. Este un hidratant si un nutrient excelent si ajuta la restabilirea moliciunii si a hidratarii parului uscat. Uleiul de yangu este bogat in acizi grasi esentiali si in antioxidanti, care hranesc si curata parul. Este un ingredient minunat pentru parul deteriorat expus la caldura si la alti factori stresanti din mediul inconjurator. Uleiul de yangu este prezent in samponul si balsamul J.A.Y Shampoo and Conditioner.

 

 

 

 

Radacina de Ginseng

 

Ginsengul este unul din cele mai apreciate plante din China. Este un ingredient prezent in toate produsele de ingrijire a parului pentru efectele de balsam, fiind un stimulent si tonic. Acesta contine saponine, si este cunoscut pentru eliberarea rapida de nutrienti. Ginsengul protejeaza parul, fiind de asemenea hranitor si tonifiind scalpul. Extractul de ginseng este prezent in produsele companiei Aubrey : Green Tea Shampoo si Green Tea Finishing Rinse.

 

 

 

Glicoproteina

 

 O glicoproteina este o proteina legata de o polizaharida (glycogen). Glicoproteinele Aubrey sunt derivate din drojdie si contin zaharuri si amino-acizi pentru a ajuta la consolidarea si netezirea fibrelor din firele de par. Glicoproteina are de altfel si proprietati de vindecare si ajuta la repararea fibrelor slabite si deteriorate, promovand parul sanatos. Glicoproteina se regaseste in sampoanele noastre GPB Shampoo & Conditioner si GPB Rosemary Peppermint Shampoo & Conditioner.

 

 

 

Troscotul chinezesc

 

Troscotul chinezesc este un puternic tonic si stimulent al scalpului folosit in medicina traditionala Chinezeasca pentru a reimprospata si energiza scalpul, pentru minimizarea caderii parului si pentru prevenirea  sau chiar repigmentarea firelor albe. In chineza, troscotul chinezesc (shou-wu) se traduce mot-a-mot „cap acoperit de par negru” .Troscotul chinezesc se regaseste in produsele de ingrijire a parului din gama Biotin Repair datorita abilitatii lui puternice de a insanatosi si adauga volum firelor de par subtiri.

 

 

 

Uleiul de jojoba

 

Aubrey Hampton, fondatorul companiei Aubrey Organics Inc., a introdus pentru prima data uleiul de jojoba in industria ingrijirii personale in 1972. De atunci , a intrat in productia de baza folosit ca agent de hidratare in produse de ingrijire a piellii si parului in intreaga lume.

 Planta de jojoba creste in climatele desertice din America Centrala si de Nord, fiind cunoscuta pentru hidratarea pe care o aduce si pentru uleiul din semintele ei, bogat in nutrienti. Semintele de jojoba cresc doar la plantele femele, in timp ce planta mascul produce florile de un galben intens necesare polenizarii. Ajunse la maturitate, semintele plantei femela contin ulei de jojoba din abundenta, el putand fi extras cu usurinta. Uleiul are o textura unica, ca de ceara, asemanatoare ca umiditate cu cea a pielii noastre.

 Regasindu-se in produsele noastre J.A.Y Shampoo si J.A.Y Conditioner, uleiul de jojoba este un ulei dens, extras din boabe. Uleiul ajuta planta de jojoba sa retina apa in timpul verii aride din desert. Cand este folosita in produse de ingrijire a parului, nu doar ca actioneaza ca un umectant dar si inchide porii parului pentru a retine umiditatea. Uleiul este foarte stabil si eficace asupra firelor de par slabite si a varfurilor despicate. Bogat in vitamine si nutrienti, uleiul de jojoba este ingredientul perfect pentru coafuri realizate pe baza caldurii, datorita proprietatile lui regenerative. Uleiul folosit de compania Aubrey provine doar din seminte de jojoba organice.

 

 

Keratina

 

Keratina este componentul structural cheie al parului si reprezinta apoximatix 90% din parul sanatos. Cand keratina este folosita in produsele de ingrijire a parului, adera individual la fire si inchide umezeala si nutrientii in interior totodata netezind varfurile de par pentru  reducerea carliontarii si a luciului. Este un ingredient fortifiant, perfect pentru folosire pe parul subtire sau deteriorat. Keratina este de altfel recomanadata pentru par care este expus des la caldura, datorita proprietatilor ei de protejare si intarire. Keratina se regaseste in produsele noastre J.A.Y Shampoo si J.A.Y. Conditioner.

 

 

 

Glucozida Lauril

 

Facuta din nuca de cocos si glucoza de sfecla nemodificata genetic, glucozida lauril este un surfactant derivat natural si un agent de spumare cu abilitati exceptionale de prelucrare. Spre deosebire de lauril sulfat de sodiu , glucozida lauril este blanda cu parul si pielea si nu contine niciun sulfat. Are proprietati de reconditionare si actioneaza ca un emulsor. Poate fi folosit impreuna cu alte glucozide pentru a spori spuma si pentru a imbunatati actiunea de reconditionare a produsului. Pentru ca nu irita pielea este deseori folosit in produse pentru piele si scalp sensibil. Este un ingredient biodegradabil.