Despre Aubrey Organics Romania

Despre Noi

Misiunea noastră este să oferim produse naturale, sigure şi eficiente pentru îngrijirea personală a clienţilor nostrii. Oferim o alternativă originală şi autentică faţă de majoritatea produselor sintetice de pe piaţă, fabricate în masă. Noi realizăm doar produse naturale de cea mai bună calitate fără să facem compromisuri privind ingredientele, ambalarea sau costurile.

Credem în educaţie şi transparenţă. Un client este în măsură să ia o decizie informata şi corectă de a cumpăra doar atunci când ştie adevărul şi informaţii complete despre produs. Scopul nostru este să oferim aceste informaţii cât putem de bine.

La „Aubrey Organics” credem că ingredientele bune fac produse la fel de bune. Aceasta este filosofia simpla dupa care s-au ghidat angajatii pionieri ai companiei Aubrey Hampton, fondată acum mai bine de 40 de ani. Încă de la început şi până in prezent standardele înalte după care ne ghidam nu s-au schimbat. Folosim doar cele mai bune ierburi, extracte din plante şi vitamine naturale în toate produsele noastre. Nu veţi găsi parabeni, conservanţi, chimicale, culori artificiale sau parfumuri de diverse feluri. Astăzi, „Aubrey Organics” păstrează angajamentul de a face produse sănătoase, naturale, bazate de ierburi tradiţionale, care, în cele mai multe cazuri, datează de mii de ani. Noi credem că tot ce ştim despre îngrijirea părului şi a pielii am învăţat de la natură.

 

Filosofia lui Aubrey

            Un iniţiator în produsele de îngrijire naturală a părului şi a pielii, Aubrey Hampton a deschis drumul în anii 1960 către o industrie extraordinară de produse naturale, făcând, aşa cum şi-a dorit, produse de îngrijire personală bazate pe plante, nu sintetice. Astăzi, linia de produse de îngrijire a părului, pielii şi a corpului se vinde peste tot în lume, dar legătura cu ingredientele naturale ne duce înapoi în timp, la ferma organică a tatălui său din Indiana, unde mama sa îşi făcea în casă propriile produse de înfrumuseţare bazate pe plante.

            Expert in botanica si fitochimie, a fondat laboratorul Aubrey Nature în 1967, cu doar două produse – „Relax-R-Bath” şi balsamul de păr „GPB” – un debut simplu care a evoluat rapid intr-o multinaţională în valoare de milioane de dolari  care îi poartă numele. De-a lungul anilor, Aubrey a creat peste 200 de produse de îngrijire a părului, pielii şi corpului, recunoscute internaţional ca fiind cele mai naturale produse pe bază de plante disponibile pe piaţă. Aproape toate magazinele cu mâncăruri sănătoase din Statele Unite ale Americii  şi Canada vând produsele lui insa aceastea sunt vândute şi în Europa, Asia şi America de Sud.

            Lista lui Aubrey de „produse in premiera” în această industrie este impresionantă. A fost primul care a folosit acizii graşi de cocos în produse de îngrijire a părului şi a pielii; primul care a folosit ulei de jojoba, ciuboţica-cucului, muşeţel albastru, măceşe şi ceai verde Matcha în formulele produselor cosmetice; primul care a realizat un conservant natural cu extract de citrice şi vitaminele A,C şi E; este şi primul producător de produse cosmetice recunoscut ca producător organic (în 1994).

            Un activist dedicat pentru drepturile animalelor, Aubrey era decis să conducă o companie ce nu aplica cruzimea, decizie care este valabilă în continuare la Aubrey Organics. În 1990 a fost numit „Activistul anului” de către fundaţia „Culture and Animals”, pentru munca dusă împotriva testării pe animale.

            A fost autorul mai multor cărţi despre sănătate şi frumuseşe, printre care „Natural Organic Hair” şi „Skin Care” (pentru a şasea oară la printat), „What’s in your cosmetics” şi „The Take Charge Beauty Book” (scrisă împreună cu ultima sa soţie, Susan Hussey).  Fiind un dramaturg care a câştigat premii, a publicat două piese, „GBS & Company” şi „Wolf Trilogy” şi a fost unul dintre fondatorii teatrului Gorilla din Florida, Tampa. El a fost creatorul şi editorul publicaţiei „Organica”, publicaţie despre arte şi mediu cu peste 70,000 de cititori.

            Aubrey a decedat in data 9 mai 2011 din cauza unei boli, dar munca lui continuă si astazi. La „Aubrey Organics” încercăm să păstrăm moştenirea lăsată de acesta, produsele naturale ce reflectă filosofia lui Aubrey Hampton, valorile personale şi angajamentul faţă de oameni si mediul inconjurator.

 

Motivele pentru care să alegi „Aubrey Organics”

 

            În 1967, când Aubrey Hampton a amestecat pentru prima data ghimbir, mentă şi frunze de eucalipt pe o baza de ulei de cocos, nu şi-a imaginat nicio secundă că amestecul lichid creat pentru a combate iernile grele din oraşul New York va schimba pentru totdeauna industria de îngrijire personală. Patruzeci de ani mai târziu şi cu peste 200 de produse pe stoc, „Aubrey Organics”, compania fondată de acesta, rămâne lideră în îngrijirea naturală a părului, a pielii şi a corpului, având produse vândute de peste 4500 de comercianţi, peste tot în lume.

             De ce să foloseşti produse sintetice, când cele naturale sunt mult mai bune? Aceasta este filosofia din spatele tuturor produselor marca „Aubrey Organics”. Aceasta idee simplă a fost piatra de temelie a companiei încă de la început. Citiţi etichetele noastre. O să regăsiţi în produsele noastre doar cele mai bune ierburi şi extracte de plante, în forma lor naturală, fără aditivi sintetici sau chimicale de orice fel.

             În 1994, compania noastră a devenit primul producător de produse cosmetice recunoscut ca producător organic de către asociaţia Quality Assurance International din San Diego, California. Acest lucru înseamnă că fabrica noastră – unde se creează produsele noastre – este inspectată în mod curent şi certificată ca fabrică de producţie, unde ingredientele organice sunt folosite în conformitate cu standardele impuse de instituţia U.S. Department of Agriculture’s National Organic Program.

             Achiziţionăm doar cele mai naturale ingrediente organice de la surse de comerţ de încredere şi le folosim în realizarea unor produse sută la sută naturale, bune pentru tine şi bune pentru planeta noastră. Datorită acestui angajament, „Aubrey Organics” este cea mai bună companie ce fabrică produse de îngrijire a părului, a pielii şi a corpului şi un lider al acestei industrii, cu o impresionată listă de „premieri”.

 Premierele companiei

             „Aubrey Organics” a fost prima fabrică de produse de îngrijire personală care:

 1.   Afişa pe etichetă toate ingredientele – 1967
 2.   A dezvoltat un extract de seminţe de grapefruit şi un conservant antioxidant – 1974
 •   A creat produse cu:
 • Acizi grași esențiali într-o bază de absorbție naturală – 1967
 • Lactalbumină (proteină din lapte) – 1967
 • Ulei de jojoba – 1972
 • Ulei de ciuboţica-cucului – 1982
 • Ulei de seminţe de măceşe Rosa Mosqueta – 1986
 • Ulei de muşeţel albastru – 1987
 • Răşini de plante şi vitamina B-5 – 1988
 • Acizi de fructe naturale – 1990
 • Ceai verde Matcha – 1995
 • Alge albastre şi verzi şi extract de seminţe de struguri – 1999
 • Esenţă organică de suc de portocale – 2003
 • A fostprima companie de produse cosmetice recunoscută ca producător organic – 1994

 O tradiţie naturală de 40 de ani

 •    Toate produsele „Aubrey Organics” sunt naturale, fără niciun fel de chimicale sintetice.

 Producător organic certificat

 •     În 1994, compania noastră a devenit primul producător de produse cosmetice recunoscut ca producător organic de către asociaţia Quality Assurance International din San Diego, California. Acest lucru înseamnă că fabrica noastră – unde se creează produsele noastre – este inspectată în mod curent şi certificată ca fabrică de producţie, unde ingredientele organice sunt folosite în conformitate cu standardele impuse de instituţia U.S. Department of Agriculture’s National Organic Program.

             Achiziţionăm doar cele mai naturale ingrediente organice de la surse de comerţ de încredere şi le folosim în realizarea unor produse sută la sută naturale, bune pentru tine şi bune pentru planeta noastră. Datorită acestui angajament, „Aubrey Organics” este cea mai bună companie ce fabrică produse de îngrijire a părului, a pielii şi a corpului şi un lider al acestei industrii, cu o impresionată listă de „premieri”.

 • Produsele naturale sunt cele mai bune pentru părul şi pielea ta

             Efectele pe termen lung cauzate de chimicale sintetice asupra corpului şi asupra mediului sunt încă necunoscute. Noi ne-am luat angajamentul de a folosi doar ingrediente naturale dovedite a fi sigure şi eficiente.

 •  Cea mai completă gamă de produse de îngrijire a corpului

             Oferim cea mai extinsă gamă de produse de îngrijire a părului, a pielii şi a corpului din toată industria de produse naturale de îngrijire personală – produse pentru toată familia!

 •  Produse sigure pentru mediu

             Produse noastre sunt sigure pentru mediu, deoarece nu conţin chimicale sintetice care să se răspândească în aer, pe pământ sau în apă – toate sunt biodegradabile. Pentru ambalare folosim sticle de plastic reciclabile.

 •  Plante din întreaga lume

             Achiziţionăm din întreaga lume ingrediente pe bază de plante la valoarea corectă pe piaţă şi le folosim în formule complet naturale – folosim aceste ingrediente fine în cea mai durabilă şi mai sănătoasă formă posibilă.

 •  Produse realizate manual 

             Produsele noastre sunt realizate manual, în cantităţi de 3-4 litri sau mai puţin – sunt realizate de către oameni, nu de maşinării şi se realizează loturi mici pentru a se păstra produsele cât mai bine.

 •  Calitate la preţ accesibil

             La „Aubrey Organics”, noi considerăm că un produs este atât de bun pe cât de bune sunt ingredientele din care se obţine şi de aceea căutăm doar ingredientele organice naturale de cea mai bună calitate pentru a obţine cele mai bune produse de îngrijire personală, la cel mai bun preţ.

 •  Fără teste pe animale

             Nu testăm produsele pe animale şi nici nu acceptăm datele privind siguranţa sau eficacitatea unui ingredient obţinute în urma testării ingredientului pe animale.

 

 

 La Aubrey credem ca ingredientele bune fac produse la fel de bune. Aceasta este simpla filosofie ce a ghidat personalul companiei fondata de Aubrey Hampton acum mai bine de 40 de ani. Inca de la inceput si pana acum, standardele inalte dupa care ne ghidam nu s-au schimbat.

Folosim doar cele mai bune ierburi, extracte din plante si vitamine naturale, in toate produsele noastre. Nu veti gasi parabeni, conservanti, chimicale, culori artificiale sau parfumuri de diverse feluri. Astazi, compania Aubrey pastreaza angajamentul de a face produse sanatoase, naturale, bazate de ierburi traditionale, care, in cele mai multe cazuri, dateaza de mii de ani. Noi credem că tot ce stim despre ingrijirea parului si a pielii am invatat din natura.

Toate produsele companiei Aubrey sunt concepute creativ pentru a lucra in armonie cu natura. Acest echilibru dintre performanta si natura este o adevarata arta...si un pic de stiinta.

Urmeaza apoi sursa ingredientelor. Folosim doar ingrediente de cea mai buna calitate, pure, culese de peste tot din lume. Fiecare produs este testat pentru a ne asigura ca indeplineste standardele noastre inalte de puritate si eficienta.

Apoi, amestecam produsele in mod traditional, cu mana (asa cum faceti si dumneavoastra in bucatarie). Fiecare produs este pregatit in loturi mici de 50 de galoane sau mai putin pentru a se pastra in stare buna. Mereu este personal care sa supravegheze faza de fabricare.

Produsele noastre nu stau niciodata pe rafturi in depozit – sunt livrate imediat de la fabrica catre dumneavoastra. Asa asiguram prospetimea produsului atunci cand il livram.

Tineti minte, in produsele companiei Aubrey se gasesc doar ingrediente din natura.