Extract de Alge Alaria Esculenta


Compania Aubrey a fost intotdeauna principalul producator de top de produse de ingrijire naturala a pielii. Cu toate ca in ziua de azi multe produse anti-imbatranire contin chimicale, compania Aubrey este hotarata sa informeze publicul despre alternative naturale si sanatoase.

Alaria Esculenta, un tip de alge bogat in nutrienti, are multe proprietati anti-imbatranire printre care si redarea fermitatii

Alaria Esculenta creste in mare parte in Atlanticul de Nord. Este cunoscuta pentru frunzele sale lungi aurii inspre maro, si pentru abilitatea ei unica de a rezista valurilor dure. Se gaseste putin sub nivelul apei si este recunoscuta in regiunile vecine Atlanticului de Nord pentru valorile ei nutritive.  

Cat de eficace este o concentratie de 1% intr-o crema de test aplicata pe ridurile din jurul ochilor?

Iata ce spune studiul:

-20 de voluntari cu o medie de varsta de 49.9 ani au folosit crema test cu extract de Alaria Esculenta timp de 28 de zile, aplicand-o de doua ori pe zi.

-Dupa 28 de zile, cercetatorii au masurat pielea voluntarilor cu ajutorul unui cutometru, si au observat o crestere de 25% in fermitate si o crestere de 20% in elasticitate.

Cand cumparati produse de ingrijire, este important sa fiti informat asupra ingredientelor produselor pe care le cumparati. Compania Aubrey este mandra sa foloseasca doar ingrediente naturale. In plus, produsele de ingrijire a pielii marca Aubrey nu sunt testate pe animale pentru ca in compania Aubrey nu se tolereaza testarea pe animale ca si dovada ca produsele noastre sunt sigure si eficace cand sunt folosite de un om.

Extractul de Alaria Esculenta este dovedit clinic, un ingredient eficient pentru a fi folosit in produse naturale anti-imbatranire si poate fi intalnit in cremele Revitalising Night Crème si Revitalizing Moisturiser.