Extract de floare de Aster Tripolium (Albastrica)


Albastrica se intalneste in apele sarate de-a lungul coastei Europei de Nord si este foarte rezistenta la sare ,vant si valuri. Cu toate ca florile par delicate, planta creste des in zonele malurilor unde lovesc cele mai puternice valuri. Datorita duritatii plantei, ea este bogata in nutrienti de fortifiere.

Extractul de albastrica combate in mod natural iritatiile si sensibilitatea. In plus, nutrientii bogati din extractul de albastrica contribuie la o piele sanatoasa si hidratata. Compania Aubrey folosete extractul de albastrica in toate produsele Calming Skin Therapy.

Toata linia de produse se bazeaza pe acest ingredient pentru simplul motiv  ca este extreme de eficace. Pielea sensibila poate prezenta reactii adverse la multe chimicale care nu ar deranja alte tipuri de piele, asadar produsele naturale sunt in special importante pentru cei cu piele sensibila. S-a demonstrat in studiile clinice independente ale companiei Aubrey Organics ca extractul de albastrica este un ingredient natural foarte eficient.

Extractul de albastrica in Studiul Vivo (Realizat pe Voluntari Umani)

Douazeci de voluntari (femei si barbati) cu varste cuprinse intre 30-65 de ani au aplicat crema test cu extract de albastrica timp de 28 de zile, de 2 ori pe zi. Fiecare voluntar avea sau a avut in trecut probleme cu roseata pielii, fie permanente sau temporare. La sfarsitul celor 28 de zile s-au evaluat rezultatele. Iata ce au spus participantii la test :

-80% din voluntari au observat o imbunatatire a calitatii pielii

-90% din voluntari au observat o piele mai fina

-80% din voluntari au observat o imbunatatire in fermitatea pielii

-toti voluntarii au observat o imbunatatire a nivelului de hidratare

-75% dintre ei ar cumpara produsul