Extract de Laminaria Ochroleuca (Alge marine aurii)

La compania Aubrey ne-am dorit mereu sa gasim solutii naturale la orice problema de ingrijire corporala. Aubrey a fost prima firma care a folosit alge marine aurii in produsele de ingrijire a pielii.

Algele marine aurii apara in mod natural pielea de uzura zilnica. Se gasesc de-a lungul coastelor Irlandei si Marii Britanii, adera la stancile din zonele cu maree, fiind cunoscute in special pentru frumoasele nuante aurii. Pentru ca se gaseste in ape putin adanci, sunt adesea expuse la lumina solara puternica, astfel au dezvoltat un mecanism de protectie in combaterea efectelor razelor UVA si UVB. Bogate in nutrienti, acest extract ajuta la hidratarea si catifelarea pielii.

Compania Aubrey foloseste extractul de alge marine aurii in cremele hidratante Age-Defying Moisturiser si SPF 15 Defense Moisturiser,  datorita eficientei sale dovedite clinic. Intru-un studiu independent al companiei Aubrey Organics, 20 de oameni au testat o crema pe baza  extractului de alge marine aurii, timp de 56 de zile pentru a se masura proprietatile antirid. La sfarsitul studiului, 80% dintre voluntari au observat o reducere semnificativa in adancimea ridurilor. (vezi studiul mai jos)

   Laminaria Ochroleuca in studiul Vivo (Realizat pe oameni)

20 de voluntari cu varste cuprinse intre 35 si 55 de ani au aplicat crema cu extract de 2% Laminaria Ochroleuca o data pe zi timp de 56 de zile. Dupa acesta perioada, pielea lor a fost evaluata comparativ cu prima zi a studiului.

Acestea au fost rezultatele:

-80% dintre voluntari au avut parte de o reducere semnificativa in adancimea ridurilor.

-Extractul de Laminaria Ochroleuca a avut de altfel si rezultate semnificative in hidratarea, fermitatea si finetea pielii.

Cand cumparati un produs de ingrijire, este foarte important sa cunoasteti ingredientele si sa fiti informat despre cat de sigure sunt si ce efecte au. In special, pielea delicata a fetei poate fi foarte susceptibila la uscare si iritare care pot  fi cauzate de chimicale.

Cremele hidratante Age Defying si SPF 15 Defense Moisturiser au in componenta doar ingrediente naturale care hidrateaza pielea si o protejeaza de unele elemente din natura, si ambele contin doar ingrediente naturale.  Compania Aubrey foloseste doar parfumuri naturale in produse fiind perfecte pentru persoanele alergice sau sensibile la parfum.