Extract de Laminaria Spirulina (Alge)

Gama de produse de curatare Clarifying-acnee/cosuri a companiei Aubrey foloseste doar ingrediente ce lupta impotriva acneei, care hidrateaza pielea in timp ce o curata.

Unul din cele mai importante elemente din crema hidratanta Clarifying Moisturizer este Laminaria Spirulina, o forma de extract de alge. Laminaria Spirulina creste in apele oceanelor in toata lumea, iar bastinasii din America de Sud si pana in Africa o recolta pentru a o manca, deoarece este bogata in nutrienti. Folosim diferite forme de alge in multe dintre produsele marca Aubrey. Laminaria Spirulina este o forma speciala de alge datorita abilitatii de a inchide porii si de a da un aspect mat pielii.

Multi oameni cauta tratamente impotriva acneei care sa reduca aspectul lucios sau uleios al pielii, iar Laminaria Spirulina face acest lucru in mod natural. Intr-un studiu independent al companiei Aubrey, 60% dintre voluntarii care au folosit crema test cu Laminaria Spirulina au observat ca pielea pare mai mata dupa 28 de zile, iar 50 % au spus ca se vede ca s-au strans porii.

Cand cumparati un produs impotriva acneei poate fi dificil, deoarece unele produse care curata uleiul si indeparteaza blocajele de sebum pot sa usuce si sa irite pielea in acelasi timp. Este importat sa gasiti produse care redau echilibrul natural al pielii, in timp ce o curata, in loc sa folositi un gel de curatare dur, care sa usuce piele.