Gama de calmare a pielii pentru tipurile de piele sensibila

 

Formulate special pentru piele predispusa la reactii alergice si iritatii, aceste formule fine si calmante reduc roseata si sensibilitatea si calmeaza si hidrateaza pielea delicata a fetei.


 Ingredientele cheie pentru linia de produse Calming Skin Therapy pentru calmarea pielii sunt:


•    Extract de albastrica (Floare de Sea Aster): un anti-iritant puternic, dovedit clinic ca reduce roseata si sensibilitatea si calmeaza pielea iritata daca este folosit de 2 ori pe zi, timp de 28 de zile.

•    Aloe vera organica: unul dintre cei mai eficienti agenti de hidratare si calmare din natura, folosita in formulele de protejare a pielii inca din vremea romanilor.Noi folosim doar aloe vera organica, pura in toate formulele noastre.

•    Extract din radacina de sfecla: un ingredient cheie in lotiunea tonica Age-defying Toner, un umectant puternic care mentine pielea hidratata pana la 8 ore.

•    Extract de pere fileu- fruct de cactus -Prickly Pear: este un antioxidant si un nutrient bogat in acizi grasi esentiali si se gaseste in crema hidratanta si masca Calming Moisturizer si Mask, restaureaza finetea si elasticitatea pielii stresate si uscate. O excelenta editie la produsele anti-imbatranire, se observa cu ochiul liber ca reda fermitatea pielii in 28 de zile cu aplicare de 2 ori pe zi.

•    Extract de coada-calului si de podbal: plante bogate in nutrienti si silice care ajuta la mentinerea colagenului si la imbunatatirea elasticitatii pielii.