Prevenirea ridurilor pentru toate tipurile de ten

Bogate in antioxidanti si obtinute din ingrediente dovedite clinic, aceste formule echilibrate sunt un scut perfect impotriva efectelor timpului si factorilor daunatori din mediul inconjurator.

Ingredientele cheie pentru linia Age-Defying Therapy de produse pentru prevenirea ridurilor sunt:

  • Ulei de catina: cea mai bogata sursa vegetala de antioxidanti, vitamina E si A si acid palmitoleic, asemanator sebumului pielii. Prezent in toate produsele de prevenire a ridurilor, acesta protejeaza pielea impotriva efectelor de imbatranire provocate de expunerea la soare si de poluare.
  • Extract din radacina de sfecla: un ingredient cheie in lotiunea tonica impotriva ridurilor Age-defying Toner, un umectant puternic care mentine pielea hidratata pana la 8 ore.
  • Carnozina, armurariu (lapte de ciulin) si vitamina E: prezente in crema naturala hidratanta Age-Defying Moisturizer, acest trio cu proprietati anti-imbatranire dovedit clinic reduce aparitia si profunzimea ridurilor cu peste 24% in 28 de zile de la aplicare, cu o utilizare de doua ori pe zi.
  • Laminaria ochroleuca: cunoscute si ca „algele aurii”, acesti nutrienti ai pielii bogati in steroli vegetali sunt folositi in crema naturala hidratanta Age-Defying Moisturizer pentru a da fermitate si hidratare pielii si pentru a o proteja de stresul oxidativ.
  • Extract de fructe de castravete si ulei de castravete: sunt astringenti pentru tonificarea pielii, bogati in vitamina C, folositi pentru proprietatile de calmare si revitalizare.
  • Aloe vera organica si unt de shea: calmeaza si refac pielea deshidratata.